Planteværn  

.
BMG Agro tilbyder dansk landbrug et stærkt sortiment af planteværn. Vi har meget bevidst en selvstændig indkøbsprofil på planteværn, der medvirker at konkurrencen i markedet holdes helt skarp. Vi har et effektivt setup med distribution i hele landet.

Sortiment:
Vores produkter er alle dansk godkendte planteværnsmidler. Vi har en bred vifte af ukrudtsmidler, svampemidler, skadedyrsmidler, vækstregulering, additiver og mikronæringsstoffer i sortimentet. Vi markedsfører både originalprodukter og parallelprodukter med det formål at frembringe en konkurrencedygtig pris til landmanden.

Distribution:
Vores planteværnsprodukter distribueres med Danske Fragtmænd fra centrallager til landmænd over hele landet. Varer bestilt inden kl 10.00 leveres efterfølgende hverdag. I højsæsonen gør vi en stor indsats for at holde et højt serviceniveau.

Sparring:
Vi vil rigtig gerne give dig sparring på hvilke planteværnsløsninger der er mest optimale for dig. Det er vores fornemmeste opgave at du med planteværnsløsninger fra BMG Agro får høj effekt til konkurrencedygtige hektar priser.

Download:
Planteværnsbestilling 2018

Links:
Middeldatabasen

 
 
BMG A/S - Haraldsvej 60, L6 - DK 8960 Randers SØ - Tlf. +45 70 26 96 00 - CVR 27970435 - info@BMG.dk
 
Facebook Nyhedsmail