.
BMG tilbyder en bred vifte af mineraler og råvarer til brug i kvægproduktionen. Vitaminer og mineraler er yderst vigtige for vores husdyr. Mineralblandingen afstemmer det øvrige foder med dyrenes behov og sikrer høj produktivitet i kvæg- og mælkeproduktionen.

Kundetilpassede mineralblandinger

Ikke alle gårde og kvægbesætninger er ens, og derfor bør foderblandingerne heller ikke være det. De individueller forhold ændrer sig løbende, og derfor ændrer den optimale foderblanding sig tilsvarende. Med en kundetilpasset blanding er der garanti for, at du hele tiden har den optimale løsning, til netop din besætning. Det betyder højest mulig produktivitet og sundest mulige kvæg.

Derfor anbefaler vi oftest disse kundetilpassede blandinger. Optimering og sammensætning kan udarbejdes sammen med BMG's kompetente rådgivere og/eller med egne rådgivere.

Standardvarer
I andre tilfælde kan det være en løsning at anvende BMG's standardblandinger sammensat efter retningslinierne fra Dansk Kvæg. Ofte vil et typemineral, evt. i kombination med kridt, kunne afstemme foderrationen.

Økologi
BMG tilbyder også mineraler til brug i økologiske kvægbrug.

Download:
Mineralsortiment
Mineralsortiment økologi
 
 
BMG A/S - Haraldsvej 60, L6 - DK 8960 Randers SØ - Tlf. +45 70 26 96 00 - CVR 27970435 - info@BMG.dk
 
Facebook Nyhedsmail